Kelly Brookin muodot pullistelivat mekosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Nyt kurvikaunotar on nähty Lontoon muotiviikoilla upeassa asussa, joka ei paljon peitellyt tähden uhkeaa povea. Kelly Brook verhosi tiimalasivartalonsa ihonväriseen mekkoon. Puvun erityisen antoisa kaula-aukko toi esille varsinkin hänen isokokoiset rintansa, mikä innosti paparazzit räpsimään otoksia.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.