Stand up -koomikko hiljensi salin 9 minuutiksi – video tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stand up -koomikot ovat lähes poikkeuksetta hauskoja miehiä ja naisia, jotka pitävät lavalla pilkkanaan lähes kaikkea mahdollista ja saavat yleisön nauramaan jopa kyyneleet silmissä. Harva katsoja tulee kuitenkaan ajatelleeksi, että joskus hekin tuntevat sisällään aivan jotain muuta.

Kuva: YouTube

Koomikko Anthony Griffith kertoi taannoin traagisesta kokemuksestaan The Moth -klubin esiintymislavalla ja sai poikkeuksellisesti hiljennettyä koko salin yhdeksäksi minuutiksi. Griffith avautui tuntemuksistaan tilateessa, jossa hänen kaksivuotias lapsensa oli kuolemassa syöpään ja samaan aikaan Griffithin täytyi iltaisin olla täysin toinen ihminen ja hauskuttaa muita niin klubeilla kuin huippusuositussa televisio-ohjelmassa. Ansionmenetysten pelossa hänellä ei ollut varaa mokata.

– Miehen ääni sisältäni huusi, että miehisty! Luuletko olevasi ainoa joka menetti lapsen?! 25 lasta tuli tänne syövän kanssa ja vain viisi palasi kotiin. Tämä ei ole televisio-ohjelmaa! Tämä on elämää! Tervetuloa todelliseen elämään! Anthony Griffith huusi lavalla.

Lapsensa menehtymistä seuranneessa Tonight Show -esityksessään koomikko keskeytettiin aplodein peräti kuusi kertaa. Kukaan ei arvannut, että mies suri lapsensa menetystä eikä todellisuudessa välittänyt lainkaan koko televisio-ohjelmasta. Hän olisi antanut kaikki televisiovierailunsa pois, jotta olisi saanut yhden lisäpäivän lapsensa kanssa.