Onko tämä meikitön tavis tosiaan supermalli Tyra Banks?!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Vuonna 2005 hän sai oman The Tyra Banks Show -keskusteluohjelman, jonka vieraana nähtiin lukuisia viihdemaailman tähtiä.

Tyra toimii myös tuottajana ja tuomarina Huippumalli haussa -televisiosarjassa. Taannoin Banks paljasti olleensa lopettaa televisiouransa vuonna 2003. Nyt hänet on kuvattu lenkkeilemässä New Yorkin Hudson-joen rannalla meikittömänä. Neitokainen ei tosin näytä meikittömänä kovinkaan supermallilta.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.