Arnold Schwarzenegger aviokriisin keskellä: ”Hankin 20-vuotiaan rakastajan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Parhaillaan hänet nähdään Suomenkin valkokankailla The Expendables 2 -elokuvassa.

Arnold Schwarzenegger erosi äskettäin vaimostaan Maria Shriveristä 25 yhteisen aviovuoden jälkeen. Toimintauroksen siippa sai miehestä tarpeekseen, kun hänelle selvisi, että tähdellä oli avioliiton ulkopuolinen 14-vuotias lapsi taloudenhoitajansa kanssa. Iso-Arska kieltäytyi erokriisin alussa avioliittoneuvonnasta ja paljastikin naapurilleen todelliset ajatuksensa.

– Luulen, että asiat menevät hyvin Marian kanssa. Jos ne eivät mene, hankin 20-vuotiaan rakastajan, kertoi Arnold Schwarzenegger naapurilleen Newsweek-lehden mukaan.

Tähti heitti eron jälkeen vaimonsa ulos heidän Kalifornian kartanostaan, ja pakotti Maria Shriverin asumaan hotellissa. Mies ei ymmärtänyt vaimonsa anteeksiantamattomuutta, ja hänen kerrotaankin ryhtyneen mahtailevaksi kriisin keskellä. Terminator-tähti julisti muun muassa puolisolleen, että hänellä on ”rahaa, valtaa ja ystäviä”. Maria Shriver kuuluu itse kuuluisaan Kennedyn klaaniin, joten nainen oli tuskin tästä uhmaamisesta moksiskaan.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.