Mehu-Janne jäi heti toiseksi – ennätys murskattiin YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen viikon puheenaiheena on ollut kahvipöydissä suomalaisohjelmassa tehty mehunjuomisen suomenennätys. Mehu-Janneksi nimitetty nuori Janne Kuisma nautiskeli Arto Mertarannan seurassa kolme litraa mehua aikaan kolme minuuttia 48 sekuntia.

Kuva: YouTube

Kovin pitkään Mehu-Janne ei Ennätystehdas-ohjelmassa tehtyä ennätystä saanut pitää hallussaan, sillä verkkoon ilmestyi nopeasti video, jossa toinen suomalaismies nautti saman verran appelsiinimehua selvästi nopeammin, kahdessa minuutissa ja 10 sekunnissa.

Uuden ennätyksen tekemiseen käytettiin pahvisia mehupurkkeja, kun Mehu-Janne joi mehunsa pulloista. Lisäksi jälkimmäinen suoritus toteutettiin studion sijaan kotioloissa keittiössä. Katso uusi ennätys artikkelin yläpuolelta ja Ennätystehdas-ennätyksen tekeminen alta.