Mallikaunotar biletti Harry Stylesin kanssa – sai faneilta tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi parin vuoden aikana noussut One Direction voitti äskettäin kolme palkintoa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtyeen jäsenten rakkauselämä on ollut viime aikoina tapetilla mediassa, ja nyt huomion keskiöön on päässyt jälleen Harry Styles.

18-vuotiaan miehen uutisoitiin nimittäin lähteneen eräistä bileistä malli Pixie Geldofin kanssa, mikä raivostutti popparin fanit. Stylesin ihailijat ovat purkaneet pettymystään Twitter-palvelussa ja varoittavat kaunotarta deittailemasta kyseistä komistusta. Pixie Geldof saikin tähden faneilta tappouhkauksia.

– Inhoan sinua, h**ra. V**tu tapan sinut, kirjoitti eräs fani Twitterissä.

Näyttäisi kuitenkin siltä, että ihailijat haukkuvat väärää puuta. Raporttien mukaan Harry Styles osallistui Lontoon muotiviikoilla Burberryn muotinäytökseen tukeakseen malli Cara Delevigneä, jonka kerrotaan olevan hänen tämänhetkinen tyttöystävänsä. Muiden vieraiden kerrotaan huomioineen parin välillä kipinöivän kemian.

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye julkaisee lokakuussa toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Take Me Home. Popparit kuvasit äskettäin levyn ensimmäisen Live While We’re Young -singlen musiikkivideon, joka julkaistaan syyskuun lopussa. Yhtyeen debyyttialbumi on myynyt jo huimat 12 miljoonaa kappaletta, ja heidän bisnesimperiuminsa arvo on noin 50 miljoonaa dollaria, eli 40 miljoonaa euroa. One Direction solmi hiljattain mainossopimuksen Pepsi-merkin kanssa.