Näyttelijättären jalka amputoitiin – huomasi vasta puolen vuoden päästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor on taistellut monien terveysongelmiensa kanssa jo pitkään. Taannoin ikäneidon jalka amputoitiin, koska siinä ollut kuolio oli vaarassa levitä.

Näyttelijälegenda ei tiennyt jalkansa menettämisestä ensin mitään, koska hänen aviopuolisonsa prinssi Frederic von Anhalt ei paljastanut naiselle totuutta. Zsa Zsa käsittikin tulleensa amputoiduksi vasta puoli vuotta varsinaisen leikkauksen jälkeen. Neidolle oli pienoinen järkytys tajuta, että hänen oikea jalkansa oli poissa lopullisesti.

– Vaimoni tajusi asian, kun hän pyysi minua laittamaan hänet istumaan. Sitten hän näki sen. Lopultakin, puoli vuotta tapahtuman jälkeen hän tajusi jonkin puuttuvan, kertoi Frederic von Anhalt New York Post -lehdelle.

Aviomies salailee iäkkäältä vaimoltaan muitakin asioita. Mies ei muun muassa halua Zsa Zsan tietävän, että tämä on letkuruokinnassa. Anhaltin mukaan entinen glamour-diiva vain järkyttyisi kuullessaan totuuden.

Unkarilaissyntyinen 95-vuotias Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.