Cameron Diazin seksikohtaus Ferrarissa aiheutti poliisioperaation

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Cameron Diaz nähtiin äskettäin valkokankaalla Mitä odottaa kun odotat -elokuvassa latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Seuraavaksi hänet nähdään Gambit-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden puolella.

Nyt 40-vuotiaan tähden uutisoidaan aiheuttaneen poliisioperaation The Counselor -elokuvansa kuvauksissa Britanniassa. Cameron Diaz kuvasi äskettäin intiimin kohtauksen vastanäyttelijänsä Javier Bardemin kanssa Stoke Parkin golf-kentällä.

Tähtinäyttelijät kuvasivat rakastelukohtauksen keltaisessa Ferrarissa. Seksikohtauksen valmisteluissa meni pitkään, sillä paikalle piti kutsua poliisijoukkoja ja vartijoita. Kuvauspaikkaa tarkkailevien viranomaisten tehtävänä oli varmistaa se, ettei alueelle pääse uteliaita faneja.

– Meno oli kuin poliisioperaatiossa. Tuottajat olivat miettineet kaiken valmiiksi, jotta kukaan ulkopuolinen ei näkisi vilaustakaan seksikohtauksesta, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Viime keväänä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Hän on seurustellut muun muuassa Alex Rodriguezin ja Jared Leton kanssa.