Bulldoggi ryhtyi villisikapesueen sijaisemoksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikkien omistajat julkaisevat usein YouTube-palvelussa suloisia videoita, joissa eläimet tekevät yllättäviä asioita. Joskus eläimet saattavat esimerkiksi tuntea halua huolehtia aivan toisen eläinlajin poikasista.

Kuva: YouTube

Nyt tällainen tilanne on taltioitu hurmaavalle verkkovideolle. Emonsa metsään hylkäämät pienet villisian poikaset saivat rakastavan huolehtijan, kun erään saksalaisen eläinkodin bulldoggi ryhtyi eläinten sijaisäidiksi. Kuusi suloista pikkuporsasta viettävät luontevasti aikaansa Baby-bulldogin kanssa.

– Baby on meidän superäitimme, hänellä on äidillisiä tunteita kaikkia eläimiä kohtaan. Hän yrittää opettaa villisikoja vähän, kertoo Lehnitzin eläinkodin työntekijä Norbert Damm videolla.