One Direction -tähti avautuu Liam Paynesta: ”Paras poikaystävä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin 18-vuotias Harry Styles on nyt tehnyt paljastuksen bändikaveristaan Liam Paynesta. Hänen mielestään nimittäin kyseinen komistus on hyvää poikaystävämateriaalia kelle tahansa neitokaiselle. Nuori mies kertoo, että deittailisi kaikista bändin pojista itsekin Liamia.

– Kyllä sen täytyisi olla Liam, koska hän on aito, hyväsydäminen poika. Aitous on minulle tärkeää. Jos olisin hänen tyttöystävänsä, hän kohtelisi minua hyvin, kertoo Harry Styles TOTP-lehdelle.

Aivan kovin nopeasti Liam Payne tuskin lähtisi bänditoverinsa Harryn kanssa treffeille, sillä nuorukainen deittailee Danielle Peazerin kanssa. Laulajan kerrotaan olevan todella rakastunut tyttöönsä, joka järjesti hänelle yllätysjuhlat tähden syntymäpäivien kunniaksi. Peazer hankki rakkaalleen juhliin muun muassa Batman-koristeisen kakun.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.