Katherine Heigl rintavampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Greyn Anatomia -televisiosarjan seksikkäänä lääkärinä aikoinaan läpimurtonsa näyttelijänä tehnyt entinen lapsitähti Katherine Heigl on sittemmin jättänyt television ja siirtynyt pääasiassa valkokankaalle. Heigl siirtyi aikaa vievistä televisiosarjoista elokuvien pariin, sillä näyttelijätär haluaa enemmän aikaa myös perheelleen.

Heigl nähtiin nyt muodokkaampana kuin yleensä, kun tähti oli mukana adoptioliiton gaalassa Washington DC:ssä muusikko-aviomiehensä Josh Kelleyn kanssa. Näyttelijätär kuvattiin nimittäin tiukassa mustassa mekossa, jonka kaula-aukko oli varsin paljastava. Katherinen rintamus näytti suuremmalta kuin aiemmin, mutta se johtunee push-up -liiveistä tai vastaavasta asusteesta, joka saa muodot näyttämään todellista suuremmilta.

Pariskunta palkittiin gaalassa heidän omistautumisestaan adoptio- ja sijaiskotiasioihin liittyvään työhön. Heigl ja Kelley adoptoivat vuonna 2009 Etelä-koreassa syntyneen Naleigh-tyttären.

Heigl ja Kelley avioituivat vuonna 2007. Pari tapasi laulajana työskentelevän Kelleyn musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2005. Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. Parhaillaan Heigl nähdään Suomenkin valkokankaalla elokuvassa New Year’s Eve.