Futon-patja putosi taivaalta New Yorkissa – alle jäänyt kiidätettiin sairaalaan

Ohhoh! · Stara.fi

Elämä suurkaupungeissa on tunnetusti vaarallisempaa kuin vaikkapa maaseudulla. Nyt New Yorkissa on kuitenkin tapahtunut hyvin poikkeuksellinen tapaus, jossa mieshenkilö oli menettää henkensä. Hänen päälleen nimittäin putosi taivaalta täysikokoinen futon-patja.

Kuva: Twitter

Pilvenpiirtäjien keskellä ei voi koskaan tietää mitä niskaan sataa, ja kaupungissa on pudonnut kaduille muun muassa huonosti kiinnitettyjä ilmastointilaitteita. Futon-patjaa tuskin kukaan kuitenkaan odottaa taivaalta putoavan.

Gothamist-julkaisun mukaan aiemmin tällä viikolla Kings Collegen alueella kävellyt mies koki kuitenkin elämänsä yllätyksen, kun taivaalta pudonnut futon-patja kolkkasi hänet tajuttomaksi. Patja oli pudonnut arviolta 30 kerroksen korkeudelta. Mies kiidätettiin paikalta sairaalaan, josta hän pääsi kuitenkin myöhemmin kotihoitoon. Hän selvisi ilman vakavia vammoja. Patja on voinut olla pilvenpiirtäjän katolla ja pudota sieltä, sillä tapahtumahetkellä New Yorkissa oli voimakkaita tuulia.