18-vuotias Harry Styles pokasi 37-vuotiaan laulajan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin 18-vuotias Harry Styles herättää aika ajoin kiinnostusta naisvalinnoillaan. Nyt nuoren miehen kerrotaan ihastuneen 37-vuotiaaseen laulajatar Natalie Imbrugliaan, jonka poppari tapasi yhteisen ystävän James Cordenin häissä. Hauskan illan viettänyt pari saapui lähteiden mukaan myös aamupalalle samanaikaisesti.

– Kaikki puhuivat siitä, miten Harry oli aivan ihastunut Natalieen. He käyttäytyivät todella kuumasti ja näyttivät tuntevan vetoa toisiinsa. Seuraavana aamuna muut vieraat kuulustelivat Harrya, ja hän ylisti Natalieta upeaksi naiseksi, kertoi lähde The Daily Mirror -lehdelle.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.