Räppäri osti Kimille miljoonan dollarin synttärilahjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Nyt ökyrikkaan rap-artistin uutisoidaan ostaneen Kim Kardashianille miljoonan dollarin arvoisen syntymäpäivälahjan. Luksuselämään tottunut realitykaunotar juhlistaa 32-vuotissynttäreitään ensi kuussa, ja Kanye West haluaa antaa rakkaalleen vain parasta.

Artisti muun muuassa varasi rakastavaisille rantaloman yksityissaarella. Lisäksi hän osti Kimille kalliita merkkivaatteita ja -laukkuja. Lahjakääröihin on pakattu muun muuassa Prada-laukku KK-painetulla tekstillä, timanttikoru sekä Chanel-mekko.

– Kim on ollut hieman allapäin siitä, että hän täyttää 32 vuotta. Hänellä ei ole lapsia, ja takana on kaksi epäonnistunutta avioliittoa. Kanye haluaa tehdä syntymäpäiväjuhlista ikimuistoiset, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.