Mel B, mitä läpinäkyvän paitasi alta paljastui?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin hänen kerrottiin haaveilevan Ranskan kansalaisuudesta.

37-vuotias ex-spaissari on nyt ikuistettu uusiin otoksiin, jossa neitokainen nähdään paljastavan läpikuultavassa paidassa. Tähden asustus ei peittele hänen uhkeaa poveaan, joka kuultaakin ohuen paidan läpi. Kaikkea kaunottaren asustus ei sentään hänen muodoistaan paljasta, sillä tähti puki läpikuultavan paitansa alle rintaliivit.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.