Kaikkien aikojen murtovarkaus! Saaliin arvo 10 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Murtovarkaat saavat tavallisesti saaliikseen vain muutaman tuhannen euron arvosta omaisuutta, mutta aika murtosaaliit ovat kuin Hollywood-elokuvista. Nyt niin on käynyt Yhdysvalloissa Santa Monicassa, jossa murtauduttiin yksityisasuntoon.

Murrossa rikolliset saivat huikean kymmenen miljoonan dollarin saaliin, joka sisälsi arvokkaita taideteoksia, viiniä, jalokiviä, kelloja ja jopa urheiluauto 2010 Porsche Carrera 4S. Asunnon omistaja huomasi tapahtuneen saapuessaan parin päivän reissulta kotiinsa 14. syyskuuta.

Poliisi ei ole vielä onnistunut selvittämään harvinaisen merkittävää rikosta, ja he pyytävät nyt kansalaisilta tietoja havainnoista. Asunnon omistaja on tarjonnut tapauksen ratkaisuun johtavasta vihjeestä 100.000 dollarin palkkion.