Tarjoilija otti lopputilin – tienaa nyt 850 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Cambridgen herttuatar Catherine ”Kate” Middletonia pidetään tämän hetken suosituimpana tyyli-ikonina. Hollywoodin valtasi äskettäin konservatiivinen muotisuuntaus, joka otti mallia kuninkaallisen pukeutumisesta.

Nyt eräs yksinhuoltajaäiti on osannut hyödyntää kuninkaallisen suursuosiota varsin rahakkaalla tavalla. 32-vuotias Heidi Agan tienasi aiemmin kuusi puntaa eli noin kahdeksan euroa tunnissa pikaruokapaikan tarjoilijana. Hän sai jatkuvasti kuulla näyttävänsä erehdyttävästi Kate Middletonilta.

Edes hänen kolmevuotias tyttärensä ei Daily Mail -sivuston mukaan pysty erottamaan äitiään aidosta kuninkaallisesta. Lopulta nainen päätti lopettaa työnsä, ja hän tienaakin tällä hetkellä 650 puntaa, eli noin 850 euroa, päivässä herttuattaren virallisena kaksoisolentona. Hän saa palkkansa erilaisista julkisista näyttäytymisistä.

– Ihmiset tulivat usein sisään pikaruokalaan ja luulivat minua häneksi. Tämä työ on todella erilaista verrattuna ravintola-alaan ja siitä maksetaan paremmin. Se on hauska työ, koska se vaihtelee päivittäin, kertoo Heidi Agan haastattelussa.

Kate Middleton joutui äskettäin skandaalin kohteeksi, kun hänestä otetut alastonkuvat levisivät julkisuudessa. Englannin kuninkaallinen perhe haastoi nakuotokset ensimmäisenä julkaisseen Closer-lehden oikeuteen heti lehden ilmestyttyä. Lehti poisti kuvat internet-sivuiltaan perjantai-iltana, mutta ne olivat ehtineet siinä vaiheessa levitä jo ympäri internetiä. Myös italialainen Chi-lehti julkaisi maanantaina 50 alastonkuvaa Kate Middletonista.