Kate Middletonin nakuilu poikkeustapaus – brittinaiset eivät uskalla riisua bikineitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on kohuttu jo parin viikon ajan Kate Middletonin nakukuvista, jotka ovat vuotaneet julkisuuteen viikkolehtien kautta. Nyt on selvinnyt, että Kate lukeutuu pieneen vähemmistöön, sillä vain aniharva brittinainen uskaltaa ottaa rajatonta rusketusta.

MissTravel.com -sivuston teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan vain 14 prosenttia brittinaisista voisi lomallaan riisua bikiniensä yläosan, eli nauttia auringosta yläosattomissa ja ilman rusketusraitoja. Yleisin syy rintojen piilotteluun on se, että naiset ovat epävarmoja vartalonsa muodoista. Peräti 60 prosenttia vastanneista naisista kertoi syyksi sen, ettei heillä ole omasta mielestään täydellinen vartalo.

54 prosenttia kertoi, että he eivät halua tuntemattomien näkevän heitä puolialastomana ja 32 prosenttia kertoi, etteivät he halua riisuutua lasten läsnäollessa. Vastaajista 61 prosenttia uskaltaisi riisua yläosansa silloin, kun he makaavat vatsallaan. Kotimaassaan uskaltaisi palvoa aurinkoa yläosattomissa kuusi prosenttia ja ulkomailla 14 prosenttia naisista. Vain kaksi prosenttia uskaltaisi riisua kaiken nudistirannalla.