Paris Hilton paljasti bikinivartalonsa rannalla – timmissä kunnossa on!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta tällä viikolla hän palasi rytinällä. Taksikuski julkaisi nimittäin salaa äänittämänsä tallenteen, jolla Paris haukkuu homoseksuaaleja muun muassa kiimaisiksi ja ällöttäviksi sekä HIV-kantajiksi.

Nyt Paris on suunnannut kohua pakoon lomailemaan Havaijille. Hänet kuvattiin nykyisen poikaystävänsä kanssa nautiskelemassa auringosta.

Seurapiiritähden edustajat väittävät, että nauhoitetut kommentit on irrotettu asiayhteydestä. Heidän mukaansa Paris on vain huolissaan suojaamattoman seksin harrastamisesta tuntemattomien ihmisten kanssa. Edustajien mukaan Paris Hilton on suuri homoyhteisön tukija, eikä koskaan tahallaan antaisi kielteisiä lausuntoja kenenkään seksuaalisista mieltymyksistä.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.