Sharon Stone tyrmää edelleen – rohkea asu ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Äskettäin Sharon Stone kertoi haastattelussa, ettei hän pelkää lainkaan ikääntymistä. Näyttelijän mukaan hänen seksikkyytensä ei ole hävinnyt vanhenemisen myötä. Tähti kertoi miesten rakastavan hänen ryppyjään, koska ne kertovat, että näyttelijätär on nauranut paljon elämänsä aikana. Nyt neitokainen on esitellyt upeaa vartaloaan näyttävässä asussa Milanossa järjestetyssä amfAR-gaalassa.

Stone saa nauttia mieskomeudesta, sillä hän seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia. Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.