BB-asukkaat epäilevät vehkeilyä häätämisissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta lähti eilen kotimatkalla Ira, mutta merkittävä osa talon asukkaista olisi halunnut Katarinan ulos talosta. Suomenruotsalainen ei nimittäin ole tullut kovinkaan hyvin toimeen muiden asukkaiden kanssa eikä juurikaan osallistunut talon yhteisiin tehtäviin.

Iran lähtö tulikin yllätyksenä monille asukkaille, sillä erityisesti talon vanhemmat asukkaat olivat varmoja Katarinan kotiinlähdöstä. Toisin kuitenkin kävi, ja varsinkin Anne ryhtyi myöhemmin illalla pohtimaan ääneen yllättävää ratkaisua ollessaan Tommin kanssa kaksin ulkona tupakalla.

– Mikä ihme toi Katarina-juttu oli? Se on varmaan äänestetty suoraan finaaliviikolle. Sille ei ole tullut yhtään yleisökysymystäkään… Ja sit se päivällinen juttu, josta ei saa puhua, Anne ihmetteli.

Sunnuntaina iltapäivällä talossa kuulutettiin, että Katarinan tulee poistua heti talosta ja että hänellä on minuutti aikaa kerätä tavaransa. Myöhemmin Katarina palasi päiväkirjahuoneesta takaisin taloon ja sanoi, ettei koko asiasta saa enää puhua. Katarina ei kuitenkaan näyttänyt olevan yllättynyt kuulutuksesta, mikä aiheutti asukkaissa kovasti ihmetystä.

– Tulee ihan sellainen fiilis, että laitat sä sitten ihan mitä tahansa nimeämisiin, niin aivan väärät ihmiset lähtee pois, Anne ihmetteli.