BB: Sarah maalasi Joukon peniksen – Jonna tyrmistyi näkemästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänä iltana naurettu todennäköisesti enemmän kuin koko kaudella tähän saakka. Asukkaat saivat nimittäin päivätehtäväksi nauraa, ja tehtävää helpottaakseen asukkaat ryhtyivät sekoilemaan oikein urakalla.

Jonna I:n seksikumppani Jouko ja Tommin kanssa sänkyhommia puuhastellut Sarah suuntasivat kesken kaiken kahdestaan vessaan, jossa suunnitelmana oli maalata Joukon penis päivän sirkusteeman mukaisesti. Sarah pääsikin lopulta koskettelemaan miehistä varustusta oikein urakalla, kun Joukon jalkoväliin maalattiin elefantti. Mies nimittäin tyytyi vain katselemaan toimitusta.

Maalaussession jälkeen Jouko ja Sarah tulivat muiden luokse olohuoneeseen, jossa Jouko veti housut kinttuihin ja paljasti penisteoksensa. Asukkaat nauroivat katketakseen, kun mies esitteli paljasta jalkoväliään asukkaille. Jonna I oli ainoa, joka ei näyttänyt olevan tyytyväinen näkemäänsä. Hän ymmärsi kenen kanssa Jouko oli tempauksen toteuttanut ja että Sarah oli päässyt käsiksi miehen varustukseen.