Kanye Westin tyly vinkki Kimille: Ota mallia Kate Middletonista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Viime aikoina Kim Kardashianin tyylin on uutisoitu muuttuneen aiempaa hillitymmäksi räppäripoikaystävän vaikutuksesta. Nyt muotisuunnittelijanakin debytoineen Kanye Westin kerrotaan sanoneen 31-vuotiaalle rakkaalleen, että tämän pitäisi ottaa mallia käytökseensä ja pukeutumiseensa Cambridgen herttuattarelta, Kate Middletonilta. Miehen mielestä kurvikaunotar voisi oppia paljon kuninkaalliselta hänen konservatiivista tyyliään seuraamalla.

– Kanye on ehdottanut Kimille, että hän muokkaisi meikkiään ja hiustyyliään hillitympään suuntaan, kuten Katella. Mies uskoo myös, että Kim voisi oppia Katelta paljon sivistyneisyydestä ja tyylikkyydestä, kertoo lähde The Daily Star -lehdelle.

Kim Kardashian kertoi äskettäin haastattelussa, että räppäri on saanut hänet hidastamaan elämisensä tahtia ja keskittymään työn sijaan enemmän henkilökohtaiseen elämäänsä. Nähtäväksi jää, alkaako kurvikaunottaren tyyli muistuttaa enenevässä määrin ihailtua brittikuninkaallista. Kate Middleton joutui tosin itsekin äskettäin räävittömän kohujulkisuuden keskiöön alastonkuviensa vuoksi.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.