Maailman vaarallisin benji-hyppy 12 500 dollarilla – vain todellisille sekopäille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkailualalla on viimeisen kymmenen vuoden aikana kasvanut nopeasti erilaisten extreme-lomamatkojen tarjonta. Kysynnän kasvaessa myös valikoima on laajentunut ja tarjolle on tullut toinen toistaan vaarallisempia lomareissuja. Niistä mahdollisesti vaarallisin lomareissu maksaa 12.500 dollaria.

Kuva: Splash

Kyseessä on tempaus, jonka kohokohtana hypätään benji-hyppy helikopterista. Ilma-aluksesta hyppääminen on jo sinänsä jännittävää, mutta tällä reissulla se on vain pieni osa-alue. Homman suola on nimittäin benji-hyppy aktiivisen tulivuoren sulaa laavaa sisältävän kraaterin yläpuolella. Ennen tällaista reissua kannattaa tarkistaa matka- ja henkivakuutusten pykälät kahteen kertaan.

Kuva: Splash