Kohuväite: Robert Pattinson ja Kristen Stewart naimisiin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit potevat edelleen järkytyksen tunteita, kun Hollywoodin unelmaparien joukkoon lukeutuneet Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat pettämisskandaalin takia. Vampyyrielokuvien päätähtien suhde päättyi, kun Stewart petti avopuolisoaan varatun elokuvaohjaajan kanssa.

Äskettäin vampyyrikomistuksen kerrottiin kuitenkin antaneen Kristen Stewartille anteeksi. Nyt on selvinnyt, että Robert Pattinson ei suinkaan suostunut tähän ilman ehtoa. Mies nimittäin haluaa astella alttarille Hollywoodin ykköskaunottaren kanssa.

– Robert sanoi Kristenille, että hän antaa anteeksi pettämisen, jos nainen todella sitoutuu häneen. Robert on halunnut mennä naimisiin hänen kanssaan pitkään, eikä halua palata takaisin yhteen, jos Kristen ei halua sitoutua koko loppuelämäksi, kertoo lähde The Daily Star -lehdelle.

Pariskunnan tiedetään keskustelleen avioliitosta aiemminkin. Lähteen mukaan Kristen on kuitenkin aikaisemmin kieltäytynyt poikaystävänsä kosinnasta, koska hän ei ole ollut vielä valmis suureen sitoutumiseen. Nähtäväksi jää, muuttuiko naisella pettämiskohun jälkeen ääni kellossa.

Kristen Stewart myönsi äskettäin julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä.