Mad Men -povipommin ”ongelmalliset” jättirinnat punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan huippusuositun Mad Men -televisiosarjan tähtenä, mutta hän on ollut otsikoissa uransa sijaan lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Viime keväänä Christina paljasti olevansa todellisuudessa blondi.

Maailman seksikkäimmäksi punapääksi useita kertoja rankattu tähti joutui viime viikolla yllättävän kritiikin kohteeksi. Yahoo-sivusto listasi erikoisen näköisiä Hollywood-tähtiä, joiden ulkoiset avut eivät täytä perinteisiä kauneuskriteerejä. Mukana oli Christina rintoineen.

Nyt televisiokaunotar on astellut muotojensa kanssa ylpeänä Emmy Awards -gaalassa Los Angelesin Nokia-teatterilla. Mad Men -tähti osoitti, että muhkeaakin povea voi kantaa tyylikkäästi.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.