Emma Watson pelkäsi rakastumista – yllättävä syyllinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen.

22-vuotiaalla tähdellä tuskin on ollut pulaa potentiaalisista poikaystäväehdokkaista, mutta tähti on paljastanut pelänneensä nuorempana rakastumista. Syyksi Emma Watson kertoi Shakespearen Romeo ja Julia -tarinan, joka valoi häneen pessimistisen suhtautumisen rakkauteen.

– Shakespeare kirjoitti, ettei todellinen rakkaus ole koskaan helppoa. Uskoin, että se olisi tuskaista, näyttelijätär kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Watson uskoi, että rakkauden täytyy olla kivuliasta ja täynnä sydänsärkyä ja angstia. Hän kertoo kuitenkin päässeensä yli uskomuksistaan opittuaan rakastamaan itseään ja tuntemaan tervettä itsetuntoa.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.