Idol-kulisseissa kuohuu – diivatuomarit inhoavat jo toisiaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Nyt kyseisen lauluohjelman kuvauksista kuuluu huhuja, joiden mukaan tuomaridiivat Mariah Carey ja Nicki Minaj olisivat jo ärsyyntyneet toisiinsa. Tähtien kahinat alkoivat ohjelman ensimmäisessä kuvaussessiossa, kun Mariah keskeytti jatkuvasti Nickin tämän kritisoidessa kilpailijan suoritusta. Tähdet yrittivät silminnäkijän mukaan peitellä inhoaan siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Nämä tytöt eivät todellakaan pidä toisistaan, kommentoi silminnäkijä TMZ-sivustolle.

Laulajatar Mariah Careyn kerrotaan myös reagoineen erikoisesti, kun tuottajat soittivat hänelle kertoakseen, että naisräppäri oli valittu tuomariston jäseneksi. Poptähti nimittäin löi viestintuojille luurin korvaan. Tulevasta Idol-tuotantokaudesta voitaneenkin siis odottaa varsin tapahtumarikasta, sillä draama saattaa jatkua myös tuomariston puolella.

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.