Kimin uimapukuvalinta pieleen – rinnat veivät huomion vyötäröstä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen kerrotaan ehdottaneen julkkisneitokaiselle laihdutuskuuria. Nyt Kim puki Miamin rannalle ylleen uima-asun, joka ei poikkeuksellisesti imarrellut tähden muotoja. Valkoiseen asuun liitetty kultainen vyö näytti olevan aivan liian tiukka uhkealle realitytähdelle.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.