Poptähti laski seksikumppaninsa: ”Aloitin liian aikaisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Tulisa Contostavlos on kertonut ensimmäisistä seksikokemuksistaan. Räväkästä jengimenneisyydestään tunnettu laulajatar menetti nimittäin neitsyytensä jo 14 vuoden iässä. Poppari toivoisikin tällä hetkellä, että olisi odottanut petipuuhia vielä muutaman vuoden kauemmin.

– Aloitin seksielämän liian aikaisin, minulla oli liian monia miehiä. Kadun sitä, että menetin viattomuuteni niin aikaisin, kertoo Tulisa Contostavlos The Sun -lehden julkaisemassa Honest-elämäkerrassaan.

Neitokainen paljastaa kuitenkin, että voi edelleen laskea seksikumppaneidensa määrän sormien ja varpaidensa lukumäärästä. Suurin osa noista kohtaamisista tapahtui hänen mukaansa tähden ollessa 14 -17 vuoden ikäinen, jolloin hän eli railakkaampaa elämänvaihetta. Tulisa paljastaa unelmoineensa tuolloinkin romanttisesta rakkaustarinasta, jossa olisi kyse myös aidosta rakastumisesta.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.