Hulvaton iPhone-pila suututti Apple-fanit

Digi Nettivideot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple julkaisi hiljattain uuden iPhone 5 -puhelimensa, joka ei onnistunut yllättämään käyttäjiä kovinkaan positiivisesti. Nyt puhutaankin lähinnä vain edellisen 4S-version päivityksestä. Siitä huolimatta uutta mallia on myyty maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoona kappaletta.

Kuva: YouTube

iPhone 5:n kustannuksella on odotetusti revitty huumoria internetissä niin Applen fanien kuin vihaajienkin keskuudessa. Huumorivideoita tehtaileva AwesomenessTV -ryhmä on nyt lisännyt Youtubeen videon, jossa he suututtavat uutta puhelinta jonottavia Apple-faneja pienellä käytännön pilalla.

Videolla Applen työntekijöiksi naamioituneet miehet kuljettavat kauppojen edessä laatikoita, joiden he väittävät sisältävän uusia iPhoneja. Samalla kun miehet kyselevät kuinka kauan ihmiset ovat jonottaneet puhelimiaan, laatikot kaatuvat maahan pahaenteisen kolinan saattelemana. Jonottavien ihmisten kauhistuneet ja närkästyneet ilmeet ovat näkemisen arvoisia.