Brittikaunotar vyö silikonirintojen peittona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Neitokainen seurusteli hetken entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Sittemmin pari erosi näyttävästi julkisuudessa ja syyti lokaa toistensa päälle lehtien palstoilla.

Nyt näyttävä bodaajakaunotar on julkaissut Twitter-palvelussa vihjailevan otoksen. Siinä Jodie Marsh käyttää nokkelasti armeijakuosista vyötä rintavarustuksensa sitomiseen. Näyttääkin siltä, että vyö itse asiassa kannattelee neitokaisen muhkeita silikonirintoja.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat