Brittikaunotar vyö silikonirintojen peittona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Neitokainen seurusteli hetken entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Sittemmin pari erosi näyttävästi julkisuudessa ja syyti lokaa toistensa päälle lehtien palstoilla.

Nyt näyttävä bodaajakaunotar on julkaissut Twitter-palvelussa vihjailevan otoksen. Siinä Jodie Marsh käyttää nokkelasti armeijakuosista vyötä rintavarustuksensa sitomiseen. Näyttääkin siltä, että vyö itse asiassa kannattelee neitokaisen muhkeita silikonirintoja.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.