Wiz Khalifa jälleen pulassa – pakeni onnettomuuspaikalta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittilistojen kärkeen Black And Yellow -kappaleella aikoinaan noussut hiphop-artisti Wiz Khalifa julkaii tuoreen O.N.I.F.C. -albuminsa elokuussa. Khalifa villitsi viime vuonna myös Suomen keikallaan Jurassic Rockissa.

Nyt 25-vuotiasta hiphop-artistia epäillään onnettomuuspaikalta pakenemisesta. TMZ-verkkosivun mukaan Wizin musiikkivideon kuvauksissa ollut nainen väittää muusikon törmänneen hänen autoonsa kuvausten päätyttyä ja ajaneen sen jälkeen vähin äänin pois paikalta. Wiz Khalifa itse ei ole ollut asiasta yhteyksissä poliisin kanssa. Alla poliisin valokuva autosta turman jälkeen.

Kuva: Splash

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun muusikko on tekemisissä lain kanssa. Aikaisemmin tänä vuonna Wiz jäi kiertueellaan lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa kiinni kannabiksen hallussapidosta.

Wiz Khalifan viime vuodet ovat olleet huikeaa menestystä ja saaneet fanit polvilleen odottamaan uutta albumia. Yhdysvalloissa vuonna 2010 tehdyn Waken Baken Tour -kiertueen kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä ja Wiz Khalifaa suitsutettiin mediassa. Khalifa nimettiin mm. kolmanneksi eniten nousevista nimistä hakupalvelu Googlessa ja arvostettu The Source –lehti nimesi räppärin Vuoden tulokkaaksi.