Keanu Reeves shoppaili Perseellä – karautti pois moottoripyörällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matrix-elokuvista tuttu tähti Keanu Reeves on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa. Lukuisia Hollywood-kaunottaria deittaillut näyttelijä paljasti taannoin saaneensa hermoromahduksen 40-vuotiaana, koska hänelle oli vaikeaa jättää nuoruus lopullisesti taakse.

– Sain hermoromahduksen. Se oli todella noloa, melkein jopa koomista. Minulle se oli kuin toinen murrosikä. Jouduin uudestaan pohtimaan suhdetta itseeni ja ympäröivään maailmaan, Keanu Reeves kertoi Independent-lehdelle.

Nyt Keanu Reeves on ikuistettu shoppailemassa Länsi-Hollywoodissa, jossa hän käväisi ostamassa hieman uutta vaatetusta James Perse -liikkeessä. Ostoskierroksen jälkeen supertähti karautti paikalta moottoripyörällään.

Speed-elokuvastakin tuttu tähti on hermoromahduksestaan huolimatta tehnyt viime vuosina yhä jonkin verran elokuvia. Vuonna 2012 Reeves on kuvannut 47 Ronin ja Generation Um… -elokuvat, jotka menestyivät heikosti. Sittemmin hän kuvasi myös Man of Tai Chi -elokuvaa, joka sijoittuu Pekingiin.