Nainen valehteli sairastuneensa syöpään – osti rahoilla silikonirinnat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rintaimplantit ovat yleistyneet nopeasti niin Suomessa kuin muaallakin maailmassa. Monet suuremmista rinnoista haaveilevat ovat valmiita säästämään rahaa kalliissa operaatiossa erilaisilla keinoilla, kuten teettämällä silikonit halvalla alemman elintason maissa.

Phoenixissa, Yhdysvaltain Arizonan osavaltiossa, asuva 27-vuotias Jami Lynn Toler meni puolestaan rikollisen pitkälle saadakseen kokoon rahat rintaimplantteja varten. CBS5 -uutiskanavan mukaan saattohoitajana toimiva Jami Lynn Toler valehteli esimiehelleen kärsivänsä rintasyövästä.

Nainen kertoi, ettei hänellä ole sairasvakuutusta ja väitti tarvitsevansa rahaa rintojen poistoon ja niiden uudelleen muokkaamiseen. Toler kertoi saman tarinan myös äidilleen ja isoäidilleen. Hän jäi lopulta kiinni, kun hän ei suostunut lääkärin ehdotukseen hoitaa hänen ”rintasyöpäänsä” ilmaiseksi.

Jami Lynn Toler oli kerännyt kuviteellisella syövällään yli 6.000 euron edestä rahaa. Tapausta pidettiin oikeudessa erityisen törkeänä Tolerin käytettyä hyväkseen hänelle rahaa lahjoittaneiden ihmisten hyväntekeväisyyttä, ja hänet tuomittiinkin vuodeksi vankeuteen. Tolerin puolustusasianjaja kertoo naisen katuvan tekoaan ankarasti.