Russell Brand Playboy-mogulin jalanjäljillä – herutteli puputyttöjä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Vielä jokin aika sitten hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta sitemmin koomikko on nähty jälleen uusien naisten seurassa.

Nyt viihdemaailman hauskuuttaja on lähtenyt uusimpien raporttien mukaan seuraamaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin jalanjälkiä. Russell Brand yritti nimittäin iskeä stand up -keikallaan olleita Playboy-pupuja Carla ja Melissa Howea, kun hän näki naiset show’n katsomossa. Toinen seksikkäistä neitokaisista avautuikin asiasta haastattelussa.

– Russell kehui meidän ulkonäköämme, eikä voinut uskoa meitä kaksosiksi. Hän oli menossa kotiinsa ja pyysi meitä mukaansa. Heti kun valokuvaaja tuli paikalle, hän otti meidän puhelinnumeromme ja ajoi pois, kertoi Carla Howe The Sun -lehdelle.

Internetissä liikkui äskettäin perättömiä huhuja, joiden mukaan 37-vuotias tähti olisi kuollut Sveitsin Alpeilla. Russell Brand kuitenkin kiisti nopeasti huhut Twitterissä, ja tyylilleen sopivasti hän heitti aiheesta vitsiä. Mies totesikin Twitter-blogissaan perienglantilaiseen tyyliin, että on parempi peruuttaa tehty maitotilaus. Kyseissä maassa maitomies toimittaa nimittäin maidot suoraan kotiovelle.