Salma Hayek itkee jalkapallomatsissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Latinokaunotar nähdään lokakuussa Suomen valkokankailla Savages-elokuvassa.

Harva tietää, että monia menestyselokuvia tähdittänyt kurvikaunotar on myös kiihkeä urheilufani. Neitokainen paljastikin nyt eläytyvänsä jalkapallo-otteluihin niin tunteellisesti, että kentällä palloa potkivat urokset liikuttavat hänet aika ajoin kyyneliin.

– Nautin todella hyvästä jalkapallomatsista, rakastan sitä. Se herättää sisäisen tuleni. Tulen todella, todella intohimoiseksi ja samalla tunteelliseksi siitä. Olen kova, mutta se on harvoja asioita, jotka itkettävät minua, kertoo Salma Hayek Stylist-lehdelle.

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek muistetaan rooleistaan elokuvissa kuten Desperado, Frida ja Oikeesti Aikuiset. Hayek paljasti taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.