Sofia Vergaran rintoja pidettiin liian suurina – kieltäytyi pienentämästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa 1990-luvun alussa.

40-vuotias tähti on tullut tunnetuksi muun muassa F-kupin luomurinnoistaan. Nyt neitokainen kertoi saaneensa joskus edustajiltaan ehdotuksia kyseisten avujen pienentämisestä. Vergaralle ehdotettiin muun muassa rintojen pienennysleikkausta, jotta tähti voisi saada parempia rooleja.

– Olen erittäin ylpeä vartalostani ja siitä, miltä näytän. Kiitän jumalaa siitä, mitä olen saanut ja käytän sitä hyväkseni. Aiemmin oli vaikeaa ja minua ehdotettiin hankkimaan normaalin kokoiset rinnat, kertoi Sofia Vergara Katie-keskusteluohjelmassa.

Nainen kuitenkin suostuteltiin lopulta pitäytymään omissa kurveissaan. Kaunottaren äiti tyynnytti tähden mielen muistuttamalla häntä siitä, kuinka monet naiset toivovat itselleen isoja rintoja. Sofia Vergara päätti lopulta pitää luonnonmukaiset muotonsa, ja onkin sittemmin ollut päätöksestään vain tyytyväinen.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.