Nadeea Volianova bikineissä rannalla – kaukana esikuvastaan Lady Gagasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Volianova on nyt ikuistettu poseeraamassa rannalla Mauilla Havaijilla. Neitokainen poseerasi kameroille uuden elokuvaroolinsa merkeissä, sillä hänet on kiinnitetty päärooliin Vera-nimiseen elokuvaan.

26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Nadeean tähdittämä Vera-elokuva on parhaillaan leikkausvaiheessa ja saa ensi-iltansa lähitulevaisuudessa.