Nerokas uutuustuote vessaan – miksi tätä ei ole aiemmin keksitty?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina Suomenkin markkinoille on tullut mitä monipuolisempia vessaan ja keittiöön tarkoitettuja saippua-annostelijoita, joiden kerrotaan olevan toinen toistaan hygienisempiä ja käyttökelpoisempia. Kalleimmissa malleissa nestesaippua valuu käteen koskematta edes laitteeseen.

Kuva: Nathalie Staempfli

Nyt on kehitetty nerokas keksintö, jossa vanha kunnon palasaippua toimii yhtä tyylikkäästi kuin nestesaippuan annostelijakin. Tai oikeastaan vieläkin tyylikkäämmin. Siinä on nimittäin yhdistetty palasaippuateline ja eräänlainen juustoraastin, joiden lopputuloksena käyttäjän kädelle laskeutuu haluttu määrä vasta veistettyjä saippuahiutaleita. Tuotteen saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

Kuva: Nathalie Staempfli