Tältä näyttää Rita Ora ilman meikkiä – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Tuhdissa meikissä julkisuudessa esiintynyt poppari on nyt nähty ilman meikkiä. Rita esitteli luonnonkaunista olemustaan Tokion lentokentällä. Väsyneen näköinen tähti ei ollut otoksissa aivan oma hemaiseva itsensä, sillä hän oli verhonnut kurvikkaan olemuksensa äijämäisesti huppariin ja verkkariasuun.

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.