Uusi trendi matkailussa: Thaimaalaishotellit antoivat lapsiperheille porttikiellon

Matkailu · Stara.fi

Lukemattomat matkailijat ovat joskus miettineet lentokoneessa mahdollisuutta kieltää pikkulapsilta pääsy koneeseen. Itkevät lapset kun onnistuvat helposti pilaamaan muuten hyvin alkaneen loman. Nyt eräs thaimaalainen lomakohde on täyttänyt monien odotuksen, sillä se on antanut lapsille porttikiellon.

Suomalaistenkin suosimalla Koh Samuilla sijaitseva The Akyra Chura Samui on tehnyt päätöksen, että se ei jatkossa hyväksy enää lainkaan lapsia alueelleen Etravelblackboardasia.com uutisoi. Kyseessä ei ole edes ensimmäinen hotelli laatuaan, sillä Layana Resort & Spa in Krabi on tehnyt saman päätöksen jo aiemmin.

Samuin Chaweng Noin rannalla sijaitseva lomakohde alkaa noudattamaan lapsettomuuttaan marraskuun alusta lukien. Ikärajaksi on määritelty 12 vuotta. Päätös on tehty asiakkaiden toivomusten perusteella, sillä he haluavat lomailla aikaisempaa rauhallisemmin ja nauttia auringosta ilman mekastavia lapsiperheitä. Hotelli kuuluu AHMS-ketjuun, jolla on kohteita myös Phuketissa ja Hua Hinissä.