70-vuotias discodiiva selätti syövän – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen parhaaksi laulajaksi aikoinaan valittu Aretha Franklin on tuttu muiden muassa klassikkokappaleistaan Think, I Never Loved a Man (The Way I Love You), Chain of Fools ja Say a Little Prayer. Franklinia pidetään yhtenä kaikkien aikojen taitavimmista ja merkittävimmistä laulajista.

70-vuotias supertähti on ollut myös esikuvana monille muille artisteille. Pari vuotta sitten hänelle tehtiin leikkaus, jonka syytä ei ole virallisesti kerrottu julkisuuteen. Lähde kuitenkin paljasti Detroitin WJBK Fox 2 -radioasemalle Franklinin sairastaneen haimasyöpää.

Artistille luvattiin tuolloin vain alle vuosi elinaikaa, koska haimasyövän parantumisprosentti on 5 – 10 prosenttia. Nyt leikkauksesta on kaksi vuotta ja tähti on yhä elossa. Hänet kuvattiin toissapäivänä New Yorkissa poistumassa Trump International -hotellista.

Aretha Franklin on syntynyt vuonna 1942 Tennesseessä. Hän on tunnettu soul-, r&b – ja gospel-laulaja. Franklin teki hienon roolisuorituksen The Blues Brothers -elokuvassa vuonna 1980 ja vuonna 1998 hänet nähtiin elokuvan jatko-osassa The Blues Brothers 2000. Vuonna 1987 hän sai ensimmäisenä naispuolisena musiikin edustajana nimensä Rock and Roll Hall of Fameen. Franklin on voittanut urallaan 20 Grammy-palkintoa ja hänelle on kertynyt myös 20 listaykköstä Billboard top 100 -listassa. Tammikuussa 2009 Aretha Franklin esiintyi Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman virkaanastujaisissa.