Huh, mikä seksisessio BB-makuuhuoneessa! Sänky oli hajota liitoksistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudella on tänä vuonna harrastettu merkittävästi enemmän seksiä kuin esimerkiksi viime vuonna. Talossa on useampiakin pareja, jotka ovat puuhastelleet myös estottomasti muiden läsnäollessa.

Eilen asukkaille järjestettiin perjantai-illan bileet, joissa oli tarjolla myös jonkin verran alkoholijuomia. Tea kertoi ulkona olevansa talossa paljon pidättyväisempi kuin ulkomaailmassa ja korosti harrastavansa paljon seksiä. Markus näki tilaisuutensa tulleen ja Tea myönsi harrastavansa seksiä Markuksen kanssa, mikäli siihen vain tulisi tilaisuus.

Hieman nopeammin tositoimiin pääsivät talossa jo lukuisia kertoja puuhastelleet Jouko ja Jonna I, jotka saivat tällä kertaa harrastaa seksiä kaikessa rauhassa. He siirtyivät jo ennen puoltayötä makuuhuoneeseen ja perimmäiseen sänkyyn. Sen jälkeen he vetivät peiton kokonaan ylleen, mutta sen liikkeistä, ähkinästä, huohotuksesta ja lätinästä ei jäänyt epäselväksi mitä peiton alla tapahtui. Sänky oli hajota liitoksistaan moisessa menossa.

– Kiitos paljon, Jonna I kiitti session päätteeksi.

– Kiitos itsellesi, Jouko vastasi.