Jodie Marsh paljasteli jälleen rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Neitokainen seurusteli hetken entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Sittemmin pari erosi näyttävästi julkisuudessa ja syyti lokaa toistensa päälle lehtien palstoilla.

Britanniaankin saapunut viileähkö syksy ei estänyt trimmattua kaunotarta verhoamasta muotojaan bikiniasuun. Jodie Marsh nähdään uusimmassa Twitter-otoksessaan raidallisissa bikineissä, jotka eivät peittele naisen silikonitäytteistä povea. Vasta äskettäin kaunotar tarjoili seuraajilleen viihdettä seksikkäällä alusvaateotoksella.

– Tämä piristää teitä tällaisena masentavana aamuna, kirjoitti Jodie Marsh blogiinsa bikinikuvan oheen.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.