Mainos oli liian härski televisioon – Kylie Minogue tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue nähtiin taannoin esiintymässä Kuningatar Elisabetin timanttijuhlan suurkonsertissa Lontoossa. Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt laulajatar on parhaillaan tekemässä paluuta.

44-vuotias Kylie Minogue kertoi taannoin, ettei hän ole vieläkään täysin tottunut kuuluisuuteensa ja glamour-elämäänsä. Neitokaisen poskille nimittäin nousee puna, jos hänelle tilataan näyttävä limusiini. Puna ei kuitenkaan tainnut nousta poskille hänen tehdessään rohkeaa Simulacrum & Hyperbole -videota.

Kuva: YouTube

Katerina Jebbin ohjaamalla videolla Kylie keikistelee erittäin eroottisissa asennoissa ja rohkeissa alusvaatteissa. Videon tarkoitus on parodioida julkkisten yhteistyötä erityisesti kauneusteollisuuden kanssa.

44-vuotias laulajakaunotar ei ole ilmeisesti päässyt vilauttelemaan viime aikoina tarpeeksi, sillä hän julkaisi hiljattain myös uuden Flower-singlensä eroottishenkisen videon. Vuonna 2001 julkaistu video on nyt äänestetty kaikkien aikojen parhaaksi leffateatterimainokseksi Digital Cinema Median järjestämässä äänestyksessä. Alunperin mainos jouduttiin kieltämään televisiossa katsojien palautevyöryn takia.

Kuva: YouTube

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.