Rihanna ulkoili pelkässä yöasussa? Tähden uusi look ihmetyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa julkaistuaan mikroblogissaan rohkean valokuvan reissustaan strippibaariin. Räväkkä laulaja ei ole juuri kommentoinut nakukuvaa, mutta nyt hänet nähdään hieman toisenlaisissa kuvissa.

Neitokainen nähtiin nimittäin New Yorkissa erikoisessa asussa, joka herätti paparazzien huomion. Rihanna oli vetäissyt ylleen pyjamapukua muistuttavan asun, eikä ollut muistanut ilmeisesti pukea rintaliivejään paitansa alle. Kaunotar osallistui kyseisessä luomuksessa ystävänsä Jay-Z:n uuden 40-40-yökerhon avajaisiin.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.