Frasier-tähti sekoili itselleen porttikiellon TV-ohjelmaan – suoraan mustalle listalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Äskettäin 57-vuotias mies herätti hämmennystä pakenemalla Piers Morgan Tonight -ohjelmasta nähtyään ex-vaimonsa kuvan. Nyt Kelsey Grammer on saanut porttikiellon kyseiseen ohjelmaan. Ohjelman juontaja Piers Morgan kertoi TMZ-sivustolle, että omituinen näyttelijä on nyt liittynyt Madonnan seuraksi show’n mustalle listalle.

– Eräs uusi on liittynyt joukkoon… Kelsey Grammer, kommentoi Morgan haastattelussa.

Mies kertoi, ettei edelleenkään tiedä minkä takia kyseinen tähti pakeni ohjelmasta kesken kaiken. Morgan sanoikin tiukasti, että tuo oli viimeinen kerta, kun hän ikinä istuu keskustelemaan kyseisen näyttelijän kanssa. Entinen Talent-tuomari purki viime viikolla turhautumistaan muun muassa Twitter-bloginsa välityksellä.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.