Tätä et ole nähnyt! Gangnam Stylen video julkaistiin ilman musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin musiikkikappale Gangnam Style niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Nyt videosta on julkaistu myös versio, josta kaikki musiikki on poistettu.

Aiemmin tällä viikolla PSY-yhtyeen Gangnam Style -musiikkivideo rikkoi ennätyksiä verkossa. Videon on tällä hetkellä nähnyt yli 274 miljoonaa katsojaa. Hittivideo on tehnyt samalla Guinnesin maailmanennätyksen YouTuben eniten tykättynä videona, sillä Gangnam Style -musiikkivideolla on peräti kaksi miljoonaa tykkääjää YouTubessa.

PSY on tällä hetkellä hurjassa nousussa, ja The Sun -lehden mukaan kyseinen yhtye on hittikappaleellaan kovaa vauhtia matkalla myös Britannian singlelistan ykköspaikalle. Kappaleen musiikkivideolla nähtävä tanssi villitsee parhaillaan tanssilattioilla ympäri maailmaa.