Harry Styles paljasti tatuointinsa – tyylikästä vai noloa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Yhtyeen 18-vuotias Harry Styles on ollut runsaasti otsikoissa naisseikkailujen merkeissä, sillä hän on tapaillut useita itseään merkittävästi vanhempia naisia.

Nyt Harry Styles on paljastanut Twitter-blogissaan tuoreimmat tatuointinsa ja kuinka niitä tehtiin tatuointiliikkeessä. Tuorein hankinta oli käteen otettu mietelause, joka näkyy kuvassa. Harryn tatuointien sarjan tyylikkyydestä voidaan olla montaa mieltä, sillä niitä on tehty varsin sekavasti ja eri tyyleillä.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.